NIEUWSRhapsody

November Sessions bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 06 november 2013

Na de diverse shows van Rhapsody in de oktobermaand (en ongetwijfeld weer een eindejaarssevent in december?), is het hoog tijd aandacht te besteden aan de vele demonstraties in november, gevangen in de titel November Sessions, en te beginnen met een avondje rond Naim Audio.

Vrijdag 8 november (19-21u30): An evening with Naim
"Deze avond staat volledig in het teken van het prachtige Engelse merk Naim. In samenwerking met Latham Audio, importeur van Naim, presenteren wij de technische hoogstandjes van dit merk op het gebied van streaming en ripping. We laten u zien hoe u een Naim-systeem kunt upgraden tot een hoger niveau van muziekbeleving. Deze avond is op inschrijving via naim@rhapsody.nl."

Donderdag 14 november (19u30-21u30): Evening of Pro-Ject turntables
"Deze avond staat geheel in het teken van Pro-Ject draaitafels en phono preamps. Van goedkoop tot de wat kostbaardere modellen. Neem je eigen LP mee geniet met ons mee. Deze avond is op inschrijving: project@rhapsody.nl."

Zaterdag 16 november (10-16u): Moon audio, Aurender en Audio Physic
"Deze dag staat in het teken van onder andere de nieuwe elektronicalijn van Moon de Eon en de gehele Audio Physic Classiclijn. Ook zullen we deze dag de Aurender media server players, de S10 en hun nieuwe topmodel de W20, uitgebreid presenteren zowel technisch als muzikaal. Dit in samenwerking met More Music."

Zaterdag 30 november (10 - 16u): The Spirit of Turtle records & Magico
"Ter gelegenheid van het 15-jarige jubileum van Turtle records hebben zij een luxe cd-box uitgebracht en geven wij met deze box een show bij Rhapsody. Deze opnames zijn allen in 5.1 surround en stereo dus zowel Hybrid SACD als een pure Blu-ray audio disc en 192/24 WAV files. Wij gaan deze dag een volledige 5.1 opstelling maken met 5 Magico speakers om u te laten horen wat hoge resolutie kan betekenen in een meer kanaalssysteem. Deze dag is zowel Bert van der Wolf van Turtle records als David Steven van dCs aanwezig voor vragen. De Turtle box zal deze dag voor een speciale prijs verkrijgbaar zijn."

Meer info via de website!


EDITORS' CHOICE