NIEUWSDenon

Denon introduceert Denon Cocoon Stream


Redactie HiFi.nl | 23 oktober 2013 | Denon

Denon introduceert de nieuwe Cocoon Stream: een draadloos muzieksysteem om muziek vanaf alle mobiele platforms te kunnen streamen. Het nieuwe draadloze muzieksysteem is feitelijk de bekende Cocoon, maar dan zonder fysieke docking.

De Cocoon Stream speelt muziekbestanden vanaf ieder Apple-, Android- of Windows- apparaat. Voor de audioweergave beschikt het 'boontje' over een tweeweg luidsprekersysteem, de grote akoestische luidsprekerkast, de Denon Dual Layer-conustechnologie, de baspoorten, en Denons eigen versterkingstechnologie.

De Cocoon Stream maakt gebruik van de AirPlay-technologie van Apple voor verbinding met iPods, iPhones (inclusief de iPhone 5s en 5c), iPads, et cetera. Met iTunes op je pc/Mac stream je muziek bovendien naar meerdere Cocoons tegelijkertijd. Gebruikers van Android en Windows kunnen ook via het wifi-thuisnetwerk muziek streamen. Daarnaast kan het apparaat muziek afspelen vanaf iedere willekeurige pc, Mac of NAS in je thuisnetwerk, en behoort ook internetradio tot de mogelijkheden – via de Cocoon App blader je door het internationale aanbod van gratis zenders, en kun je bovendien drie favorieten opslaan. De USB-poort maakt aansluiting van een iPod of iPhone mogelijk, en er is een AUX- ingang voor systeemuitbreiding.

De nieuwe Cocoon Stream is verkrijgbaar vanaf november 2013, in wit of zwart, voor een prijskaartje van 299 euro. Optioneel zijn de aluminium wandbeugel (€ 49) en aluminium vloerstandaard (€ 99), om het apparaat op elke gewenste plek in de kamer of het kantoor zetten.

Kijk ook eens op de Special Page van Denon, waar je onder meer onze reviews van de Denon Cocoon Portable en Cocoon Home vindt

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »