NIEUWSLinn

Linn Sondek LP12 Special Edition


Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2013 | Linn

Het Schotse Linn bestaat veertig jaar, en vierde dat onder meer met een conferentie waarbij een aantal zeer bijzondere producten werd geïntroduceerd. Eén van die jubileumapparaten is de wel heel aantrekkelijke Highland Park-versie van de Sondek LP12, waar we graag onze schijnwerpers even op richten.

HEBBEN!

Om haar 40ste verjaardag goed te vieren, bundelde Linn haar krachten met Highland Park – bekend van 's werelds beste destillaat – om een unieke samenwerking vorm te geven die zowel de muziek- als whisky-liefhebber zal aanspreken: de muzikaalste draaitafel op de markt in een solide eikenhouten plint gemaakt van de vaten waar Highland Park whisky in wordt gerijpt.

Bij de draaitafel zal een tot veertig tuks gelimiteerde, veertig jaar oude Highland Park whisky worden geleverd met een 'nosing glass' voorzien van Linn logo. Uitgerust met werkelijk alle opties en dus beperkt tot slechts veertig stuks, zal dit zonder meer een verzamelobject worden voor de echte liefhebber. Meer informatie via de website van Linn

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »