Nova - nieuw draadloos stereosysteem van Harman Kardon

Met het volledig nieuwe geluidssysteem Nova kondigt Harman Kardon een nieuw draadloos stereosysteem aan dat door middel van bluetooth kan worden verbonden met apparaten als laptops, tablets, smartphones en desktop computers.

“Maak kennis met de nieuwe hi-fi generatie en neem afscheid van complexiteit en onnodige kabels”, zegt Bas van de Rijt, Marketing Manager Harman Consumer Nederland. “Wij hebben serieuze audio reproductie vormgegeven in prachtige behuizing. De Harman Kardon Nova is een kunstobject die je kamer vult met geweldig geluid.”

De Nova bestaat uit twee strak vormgegeven, bolvormige speakers. Doordat deze doorzichtig zijn, zijn de turbinebuis van de woofer en de passieve radiator goed zichtbaar. Deze zorgen voor een, volgens Harman Kardon, “indrukwekkende basweergave”. Daarnaast zijn de luidsprekers voorzien van krachtige 2,5” drivers en 1,25” tweeters.

De Harman Kardon Nova is compatibel met elk apparaat en is voorzien van een snelle NFC setup en bluetooth om thuis draadloos muziek te streamen. Daarnaast beschikt de Nova ook over analoge en optische ingangen. Het geluidssysteem is vanaf deze maand verkrijgbaar in zwart en wit en moet 299 euro kosten.


EDITORS' CHOICE