Poulissen verkozen tot Bang & Olufsen dealer van het jaar

| 04 oktober 2013 | Bang & Olufsen

Bang & Olufsen Poulissen in Roermond is tijdens de Bang & Olufsen dealerbijeenkomst in Madrid uitgeroepen tot Dealer van het Jaar. “Deze onderscheiding is de kroon op ons harde werk en zal ons team motiveren het serviceniveau waar mogelijk naar een nog hoger platform te tillen.”

Nederland telt ongeveer 45 dealers van het Deense merk, waaronder Poulissen in Roermond. Sinds 1995 houdt het familiebedrijf met een lange historie zich bezig met het adviseren en begeleiden van klanten in hun Bang & Olufsen aankoop. Bang & Olufsen Poulissen werd verkozen tot Dealer van het Jaar “door hun constant hoge service, de perfecte vertegenwoordiging van het merk en de zeer hoge klanttevredenheid”.

De Roermondse speciaalzaak is vanzelfsprekend erg trots op de uitverkiezing, zo laat de heer Poulissen weten. “Deze onderscheiding is de kroon op ons harde werk. Wij zijn er erg blij mee en het zal ons team motiveren het service niveau waar mogelijk naar een nog hoger platform te tillen. We hebben de titel mede te danken aan onze trouwe klanten die ons de afgelopen jaren hun vertrouwen hebben gegeven en willen deze hartelijk bedanken voor het vertrouwen. We nodigen iedereen uit eens vrijblijvend een bezoek aan onze showroom te brengen en de magie van Bang & Olufsen zelf te beleven.”

MERK

EDITORS' CHOICE