NIEUWSOnkyo

Hi-Veiling Onkyo TX-NR1010

Redactie HiFi.nl | 06 oktober 2013 | Onkyo | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Niet alleen kun je deze maand in onze prijsvraag een hoofdtelefoon van Onkyo winnen, het volgende veilingitem is ook afkomstig uit de Japanse stal. In samenwerking met Onkyo mogen we namelijk een hagelnieuwe Onkyo TX-NR1010 met volledige garantie tegen een ‘prikkie’ aanbieden. De uiteindelijke winnaar mag nog kiezen uit een zilverkleurige of zwarte uitvoering ook.

De TX-NR1010 is een 7.2 kanaals netwerk receiver voorzien van de allernieuwste technieken en functies. Zo beschikt het apparaat naast een THX Ultra2 Plus certificaat bijvoorbeeld over Audyssey MultEQ XT32 room equalization en liefst acht HDMI-aansluitingen die Full HD 3D ondersteunen.

Daarnaast biedt de Onkyo TX-NR1010 ook toegang tot verschillende streamingdiensten zoals Spotify Premium en de mogelijkheid audio te streamen via DLNA of Bluetooth. De receiver maakt gebruik van geïsoleerde power en preamp blokken om interferentie te verminderen en een solide chassis om vibraties te voorkomen.

Normaal gesproken betaal je voor de Onkyo TX-NR1010 een bedrag van 2249 euro, maar wij hebben het minimumbod op 999 euro ingesteld. Bieden kan op de speciale veilingpagina.

MERK

EDITORS' CHOICE