Proef- en luisterdagen bij Koetsier Audio

Redactie HiFi.nl | 23 september 2013 | KEF

Koetsier Audio in Veeningen combineert tijdens hun luisterdagen twee geneugten des levens: goede wijn en fijne audio. Zo ook op maandag 23 en dinsdag 24 september, waar op beide dagen van 14.00 tot 22.00 uur kan worden genoten van een goed glas en enkele van de mooiste audio-opstellingen.

Tijdens beide luisterdagen stelt Koetsier Audio apparatuur op van Hegel, McIntosh, Quad, Gato, Audiolab, KEF en Wharfedale. Naast de KEF Blade, die nieuw is in het assortiment van Koetsier, zijn ook de hoofdtelefoons M200 en M500 van KEF te beluisteren. De Blade zal beide dagen worden aangestuurd door een set van het Noorse Hegel.

Daarnaast zal ook een door Koetsier samengestelde “set van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs” worden gedemonstreerd. Deze bestaat uit de Quad Integrated 2 x 70 watt versterker en een Quad CDS en/of CDP cd-speler die de KEF LS50 (lees onze recensie) aansturen. Ook wordt een complete Gato set opgebouwd met de Gato AMP-150 2 x 150 watt versterker en Gato CDD-1 cd-speler/DAC die Gato PM-6 vloerstaanders aansturen.

Koetsier Audio nodigt je uit om ook vooral je eigen favoriete cd’s of platen mee te nemen. Deze zijn ook ng te beluisteren via de McIntosh MT 10 of draaitafels van SME.

Je vindt Koetsier Audio in De Koetshoeve, Schoolweg 31 in Veeningen. Kijk voor meer informatie op de website van de Drentse speciaalzaak [http://www.koetsieraudio.nl].

MERK

EDITORS' CHOICE