NIEUWSTeufel

Samenwerking meubelbouwer hülsta en Teufel Audio

Redactie HiFi.nl | 15 september 2013 | Teufel

Meubelgigant hülsta en Teufel Audio zijn afgelopen week een exclusieve samenwerking aangegaan om te komen tot de gezamenlijke ontwikkeling van hoogwaardige kwaliteit geluidsmeubels.

Edgar van Velzen van Teufel Audio (l) en hülsta's Heiner Goossens schudden de hand op de samenwerking.

Waar Teufel Europees marktleider op het gebied van directe verkoop van luidsprekers en home cinema oplossingen is, is hülsta een begrip op het gebied van systeemmeubelen van allerhoogste kwaliteit. Beide Duitse bedrijven zijn reeds begonnen met de ontwikkeling van verschillende systemen voor kamervullend surround geluid. De eerste resultaten zijn vanaf vandaag te bewonderen zijn tijdens het open huis van hülsta in het Duitse Stadtlohn.

“Deze samenwerking brengt twee grote merken uit de woon-en hifi- wereld samen, met onze gecombineerde know-how kunnen we meubels voor alle zintuigen creëren”, laat managing Director Heiner Goossens van hülsta weten. “Met Teufel Audio hebben we een uitstekende partner aan onze zijde om eersteklas geluid met buitengewoon meubeldeisgn te verbinden. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking van hifi- en meubelwereld een nieuwe kwaliteit van sound-meubels op de markt brengt.”

Ook CEO Edgar van Velzen van Teufel is in zijn nopjes met het exclusieve partnershiop. “hülsta is een topmerk dat staat voor de hoogste kwaliteit en perfectie - niet alleen in Duitsland, maar wereldwijd. Dit verenigt ons. Zo werden we onlangs door lezers van het Duitse vakblad Computer Bild tot Audio-fabrikant van het jaar uitgeroepen, hetgeen onderschreven wordt door de vele prijzen in de hifi-vakpers. We kijken er naar uit om straks de bekroonde Teufel-sound bij de vele hülsta-dealers te horen klinken.”

MERK

EDITORS' CHOICE