NIEUWSAudioAanZee

Streaming herfst bij AudioAanZee

Redactie HiFi.nl | 15 september 2013 | Fotografie Gastauteur

Speciaalzaak AudioAanZee in Den Helder heeft de snel intredende herfst aangegrepen om mensen uitgebreid voor te lichten over computeraudio, oftewel streaming.

De door AudioAanZee zelf ontwikkelde en gebouwde Ultra Flow muziekserver.

De speciaalzaak in Den Helder is dealer van onder andere Isotek, Leema, Monitor Audio, Blumenhofer, NAD, Guru, PS Audio, Auralic, Artesania, Dali, AudioQuest, Clearaudio, Audio Block, luxman en Grado, maar ontwikkelde zelf ook de muziekservers Premium en Ultra Flow. “Wij bieden complete muziekserver- en streamingoplossing vanaf instap tot het allerhoogste niveau”, laten Evert en Arien Rebel weten.

“Wij nodigen iedereen uit om ons te bezoeken en zijn/haar cd-speler/transport, muziekserver of streamer mee te nemen”, mailen Evert en Arien. “Op deze manier willen wij u kennis laten maken met onze eigen muziek servers, de AudioAanZee Premium- en Ultra Flow en al onze andere producten. Het is dan aan u om te oordelen, wij kunnen dan meteen al uw vragen beantwoorden aangezien het voor een hoop onder ons nog abracadabra is.”

AudioAanZee werkt zeven dagen per week op afspraak, waardoor Evert en Arien alle tijd voor je hebben. “De koffie staat altijd klaar en kom je van ver dan laten we je zeker niet met een lege maag vertrekken”, belooft het echtpaar.

Je vindt AudioAanZee aan de Achterbinnenhaven 110 in Den Helder. Kijk voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op de website van de speciaalzaak.


EDITORS' CHOICE