Bowers & Wilkins op tour met Soundtasting Roadshow

Redactie HiFi.nl | 20 september 2013 | Bowers & Wilkins

Vanaf deze herfst tot midden volgend jaar gaat Bowers & Wilkins op tournee door de Benelux. Alle locaties en data vind je verderop in dit bericht.

Bij Remkes Beeld & Geluid vindt onder meer de introductie van de CM10 plaats.

Met de Soundtasting Roadshow wil de Britse luidsprekerbouwer “consumenten kennis laten maken met True Sound”, zo meldt Bowers & Wilkins Benelux in de uitnodiging. Dat doet het met “innovatieve en fraaie oplossingen die geluid laten klinken zoals het bedoeld is, zo natuurgetrouw mogelijk om consumenten te laten ‘proeven’ wat True Sound is”.

 

Bowers & Wilkins brengt een heuse primeur mee, want de P5 krijgt een opvolger als topmodel in de hoofdtelefoonserie.

Zo vindt onder meer de introductie van de CM10 plaats en neemt het met het nieuwe topmodel uit de hoofdtelefoonserie (binnenkort meer daarover) een heuse primeur mee naar Eindhoven. Verder demonstreert Bowers & Wilkins tijdens de Roadshow onder meer de CI800 inbouw series, de EISA Award winnende Panorama 2 soundbar en de AM1 multifunctionele luidspreker voor in en om het huis.

Een variëteit aan geluidsoplossingen
Tijdens de Bowers & Wilkins ‘Soundtasting’ Roadshow kunnen consumenten kennis maken met een variëteit aan producten die Bowers & Wilkins' aanhoudende drang naar perfectie onderstrepen. Muziekliefhebbers die thuis in de woonkamer graag een concert beleven alsof ze er zelf bij zijn, kunnen hun hart ophalen bij de introductie van de CM10, het topmodel in de CM-luidsprekerserie. Wie graag een film wil beleven als in de bioscoop, maar liever geen huiskamer vol met draden en luidsprekers ziet, kan kennismaken met de Panorama 2-soundbar, onlangs nog bekroond met de EISA Award voor Home Theatre Soundbar 2013-2014.

Andere geluidsoplossingen die Bowers & Wilkins tijdens de unieke Roadshow demonstreert zijn multifunctionele luidsprekers voor in én om het huis (AM-1) in een variëteit van afwerkingen, nieuwe hoofdtelefoons (P3, P7) van uitzonderlijke klasse, diverse streaming audio-producten, waaronder de vernieuwde iconische Zeppelin Air en kwalitatieve inbouwluidsprekeroplossingen, voor het optimaal genieten van stereo- en filmgeluid.

De steden die Bowers & Wilkins aandoet tijdens de ‘Soundtasting’ Roadshow zijn de dealerships waar deze bijzondere demonstraties worden gegeven voor 2014. De deur staat open voor iedereen die zelf wil ervaren hoe natuurgetrouw geluid kan worden weergegeven. De shows voor 2014 worden spoedig bekend gemaakt. Bowers & Wilkins nodigt je van harte uit om te komen kijken en luisteren naar alle opstellingen en de Special Guest Stars Marantz, Rotel en Audioquest. Houd onze agenda in de gaten voor de individuele aankondigingen. 

  • iEar' – Tilburg - 14/15/16-november
  • Audiophile - Luxemburg - 23/24 november
  • HOBO hifi - Den Haag - 30-november
  • HOBO hifi – Arnhem - 07-december
  • Wilbert – Utrecht - 14/15 december
  • Audio TV Centrum – Eindhoven - 21 december 
MERK

EDITORS' CHOICE