NIEUWSAudio Note

X-fi update - Exclusieve demo van Audio Note

Redactie HiFi.nl | 13 september 2013 | Audio Note

Als organisator van de vierde editie van X-fi Audioshow 2013 mag natuurlijk ook de naamgever van de beurs niet ontbreken in NH Koningshof. X-fi audio import demonstreert een keur aan merken en heeft Mario Bimmer van Audio Note UK bereid gevonden een exclusieve demonstratie te verzorgen in Veldhoven.

X-fi audio import heeft in NH Koningshof twee zalen ingericht met apparatuur van Furutech, AMR, Audio Note, Luxman, Acoustic plan, ADL, Devore Fidelity, Sun Audio, Audio Consulting, 47 Laboratory en Koss. Merken met een lange staat van dienst en een goede reputatie wereldwijd.

In zaal 9 staan alleen producten van Audio Note centraal. X-fi zet een ‘betaalbare’ set met onder meer een TT2 platenspeler neer. “Daarmee zal Mario Bimmer van Audio Note UK bezoekers van X-fi Audioshow 2013 vermaken met zijn altijd bijzondere en verrassende muziekkeuze. Hij heeft een enorme ervaring met het geven van demo’s en weet als geen ander het beste uit de apparatuur van Audio Note te halen. Beslist een bezoekje waard dus”, meldt de naamgever van het evenement in Veldhoven.

De andere zaal die door X-fi wordt ingericht, is zaal 32. Daar kun je luisteren naar luidsprekers van Devore Fidelity, versterking van Luxman en een cd-speler van AMR (Abbingdon Music Research). Volgens X-fi eveneens een combinatie die garant staat voor muzikaliteit en een ‘live’ geluid. “Wij nodigen iedereen uit om langs te komen en dat zelf te ervaren”, besluit de organisator.

Lees alles over X-fi Audioshow 2013 op onze Special Page.


EDITORS' CHOICE