NIEUWSIndiana Line

X-fi update - Indiana Line toont primeurs in Veldhoven


Redactie HiFi.nl | 12 september 2013 | Indiana Line

Nog twee dagen, dan is NH Koningshof in Veldhoven het toneel van X-fi Audioshow 2013. Een rijk palet aan distributeurs, handelaren en merken geven op zaterdag 14 en zondag 15 september acte de présence. Zo ook Indiana Line, dat in Veldhoven twee versterkers en een cd-speler primeurt.

De Diva 655 is het nieuwe topmodel luidspreker van Indiana Line.

Al geruime tijd timmert Indiana Line flink aan de weg als producten van betaalbare en goed klinkende luidsprekers met een prima afwerking. Ook tijdens X-fi Audioshow 2013 presenteert de fabrikant een nieuwe speaker, de Diva 655. Ook neemt Indiana Line de al bekende Tesi 542 mee, een staande speaker van minimale afmetingen die verbazingwekkend ‘groots’ klinkt en door mensen altijd veel duurder wordt geschat.

Naast de PURO 800 heeft Indiana Line ook de PURO 500 in zijn programma opgenomen.

Maar het nieuwe topmodel Diva 655 is niet de enige primeur die Indiana Line meeneemt naar NH Koningshof. De producent heeft sinds kort ook een tweetal versterkers en een cd-speler in het programma opgenomen. In Veldhoven wordt voor de eerste keer gedemonstreerd met de PURO 800 versterker en de PURO CDP cd-speler. Volgens Indiana Line “een fraaie en betaalbare combinatie die tot een bijzonder goede weergave in staat is”.

We citeren uit de informatie van Indiana Line: “De PURO 800 Versterker is voorzien van een ingebouwde DA-converter en heeft zowel analoge als digitale ingangen. Naast een afstandsbediening, ontbreekt ook een phono voorversterker van goede kwaliteit niet, zodat vinyl liefhebbers direct een platenspeler kunnen aansluiten. Het is een snelle, discreet opgebouwde versterker zonder fratsen, met ruim voldoende vermogen voor een perfecte luisterervaring, zeker in combinatie met een luidspreker van Indiana Line”.

De PURO CDP.

Je vindt Indiana Line tijdens X-fi Audioshow 2013 in kamer 10 van NH Koningshof. Meer informatie over de PURO 800, PURO 500 en PURO CDP vind je op de site van de fabrikant.

EDITORS' CHOICE