Chattelin pakt flink uit voor Dark Side of the Moon event

Redactie HiFi.nl | 11 september 2013

Dat Peter Chattelin met zijn Pink Project optreedt aan de voet van het Vredespaleis in Den Haag, dat meldden we al eerder. Maar nu is ook meer bekend over het randprogramma op zaterdag 14 september en die informatie wilden we je natuurlijk niet onthouden.

Naast de uitvoering van het complete album Dark Side Of The Moon en enkele andere bekende hits door Pink Project is er nog meer te beleven in en om het Vredespaleis. Ook Chattelin Audio Systems, de hifispeciaalzaak van Peter Chattelin, en Cafe Blossom staan in het teken van de legendarische Britse prog-rockers.

Zo wordt bij Chattelin Audio Systems (Anna Paulownastraat 58) doorlopend datzelfde album afgespeeld op een prachtige set die bestaat uit Marten Coltrane 2 luidsprekers van 88.500 euro per paar, aangestuurd met Spectral versterking (DMC 30 SS Series 2 en DMA 260/DMA 360). Als digitale bron wordt gebruikgemaakt van een DCS Puccini Cd speler + Clock en voor analoog een Linn LP 12 draaitafel voorzien van een Cello Chorale element middels een Audio Research PH 8 Phonostage. De bekabeling is Mit Oracle MA-X SHD en Shunyata AC Treatment.

In het nabij gelegen Cafe Blossom (Anna Paulownastraat 70C) is eveneens vanaf 11 uur ’s ochtends een prachtige expositie, met veel liefde opgezet door de Nederlandse Pink Floyd fanclub, te zien.

Over het concert van Pink Project lees je meer in dit eerder verschenen bericht.


EDITORS' CHOICE