NIEUWS

Trinnov Audio Amethyst voorversterker op X-fi 2013

Redactie HiFi.nl | 10 september 2013

Trinnov Audio uit Frankrijk presenteert de Amethyst, een high end-voorversterker met naar eigen zeggen 's werelds beste roomcorrection, op de X-fi Audioshow komend weekend.

De Amethyst is het hart van uw installatie, aldus het merk; prachtig ontwerp, een helder OLED display en afstandsbediening. De geavanceerde roomcorrection corrigeert in het frequentie- en tijddomein en corrigeert weergavefouten van de luidsprekers.De voorversterker beschikt over een overvloed aan aansluitingen, zowel analoog (incl. phono) als digitaal, internetaansluiting, en een eigen wifi access point voor bediening via de tablet of smartphone.

Speciaal voor de beurs komen twee medewerkers van Trinnov Audio France naar Veldhoven. En ook de andere apparaten uit de high end-serie van Trinnov worden getoond: de ST2HIFI, een 4-kanaals roomcorrector en de Magnitude32, speciaal voor surround sound en grotere systemen die roomcorrection nodig hebben (16 kanalen in en 32 kanalen uit).

Trinnov heeft zijn kwaliteiten bewezen in de professionele sector en met genoemde apparaten komt die kwaliteit nu ook beschikbaar voor de consumentenmarkt. De Amethyst wordt gedemonstreerd met Array M10 monoblokken en Sonus Faber Venere 2.5 luidsprekers.  Alles wordt bekabeld met de highend serie van In-akustik kabels.

Import en distributie voor Nederland: Ron's Activiteiten – www.trinnov.nl
Voor vragen: 026-3830311, Ronald van Ovost.


EDITORS' CHOICE