NIEUWS

Gratis tweedehands advertenties HiFi.nl Community

Redactie HiFi.nl | 05 september 2013

Een groot deel van de hifi-verkoop vindt op tweedehandsniveau plaats: muziekliefhebbers die onderdelen van hun set verkopen, of zelfs hun complete systeem van de hand doen, om plaats te maken voor de volgende stap in hun hifi-avontuur.

Daar weer een aanzienlijk deel van vindt plaats op HiFi.nl/tweedehands. Sterker nog, die handel tekent voor een belangrijk deel van de dagelijkse cijfers van onze website: jaarlijks zo’n tien miljoen paginabezoeken in deze rubriek alleen!

Doe eens gek!
Om de Tweedehandsrubriek, een betaald onderdeel van onze website, nog interessanter te maken voor leden van de HiFi.nl Community, hebben we besloten het plaatsen van advertenties voor members tot en met het einde van het jaar gratis te maken. Zodoende creëren we in de nazomer een uitstekende gelegenheid om (onderdelen van) je bestaande set in de verkoop te doen, en te vervangen voor de volgende stap.

Dus doe eens gek, maak gebruik van deze optie en zet je spullen op HiFi.nl/tweedehands – want het is niet alleen het ideale podium om je hifi-apparatuur bij het juiste publiek aan de man te brengen, je vindt er ook nog eens diverse gave aanbiedingen van gelijkgestemden die precies die gezochte upgrade voor je systeem zouden kunnen betekenen! En dan dragen we met onze gezamenlijke hobby bovendien ook nog een steentje bij aan de falende economie...;)


EDITORS' CHOICE