NIEUWS

Placebo lanceert nieuw album Loud Like Love TV live

Redactie HiFi.nl | 05 september 2013

Placebo gaat op maandag 16 september een uniek online televisieprogramma uitzenden, zo maakte de band deze week bekend. LOUD LIKE LOVE TV zal 90 minuten duren en wordt wereldwijd gestreamd vanaf YouTube Space in Londen.

De televisieshow wordt gemaakt in samenwerking met YouTube en Google en zal te zien zijn op de avond dat het nieuwe album ‘Loud Like Love’ wereldwijd uitkomt. Placebo is de eerste band ooit die zo’n online televisie-evenement organiseert. LOUD LIKE LOVE TV zal op 16 september vanaf 21u worden uitgezonden via Placebo’s YouTube-kanaal.


In het televisieprogramma zal exclusieve, door de band zelf gemaakte content te zien zijn. De show, die wordt gehost door speciale gastpresentatoren, bevat interviews met de drie bandleden en andere mensen die aan ‘Loud Like Love’ hebben meegewerkt. Daarnaast zal onder meer het album live worden gespeeld, en wordt geschakeld met YouTube Spaces in Los Angeles en Tokio. Fans krijgen de kans live met Placebo in contact te komen via social media en een Google Hangout.

Je kunt via de website kans maken mee te doen aan de Hangout. Het album LOUD LIKE LOVE is vanaf 13 september verkrijgbaar.

Www.placeboworld.co.uk


EDITORS' CHOICE