X-fi prijsvraag - Win een Octave MKII DAC


Redactie HiFi.nl | 07 september 2013 | Metrum Acoustics

Tijdens X-fi Audioshow 2013 presenteert Metrum Acoustics een spelend prototype van een nieuwe hoofdtelefoonversterker. Een échte primeur, want de ontwikkeling is namelijk zó prematuur, dat het apparaat nog niet eens een naam heeft. Metrum heeft daarom besloten het publiek suggesties voor een naam in te laten sturen. En niet voor niks, want de winnende naam krijgt een Octave MKII DAC ter waarde van 1075 euro!

Aan de nieuwe naam zijn wel een paar voorwaarden verbonden. Zo moet het een unieke naam zijn, moet deze vanzelfsprekend lekker bekken en ook internationaal toepasbaar zijn. Uit de inzendingen kiest het team van Metrum de winnende naam.

Je kunt meedoen door een e-mail met daarin de door jou verzonnen productnaam en je naam, adres en telefoonnummer te mailen naar headphone@metrum-acoustics.nl. Wees wel snel, want inzendingen moeten uiterlijk dinsdag 10 september bij Metrum binnen zijn.

De winnaar krijgt in de loop van volgende week bericht en mag zijn prijs komen afhalen bij de stand van Metrum op X-fi Audioshow op zaterdag 14 of zondag 15 september in NH Koningshof in Veldhoven.

EDITORS' CHOICE