NIEUWS

Uitgever HUB hoopt op doorstart

Redactie HiFi.nl | 28 augustus 2013

Eerder deze week bereikte ons het nieuws dat HUB Uitgevers, het bedrijf achter onder meer PCM, Computer Idee en Media Totaal, faillissement aangevraagd heeft. Inmiddels is zojuist door de curator aan ANP bekend gemaakt dat de uitgever, al langer in zwaar weer, nu hoopt een doorstart te kunnen maken.

Het personeel van de toch forse speler op het gebied van computer- en ITC-bladen en online media werd afgelopen maandag ingelicht over het besluit.

Inmiddels hopen betrokkenen uiteraard dat er snel duidelijkheid is, en heeft het Haarlemse bedrijf nu bij monde van curator Christian Hartsuiker laten weten dat een doorstart de voorkeur geniet. "In dit stadium is het nog heel prematuur om over een doorstart te spreken, maar het is wel de insteek'', aldus Hartsuiker, in gesprek met diverse partijen (ANP). 

HUB heeft onder meer de bladen Personal Computer Magazine (PCM), Computer Idee, Media Totaal, Power Unlimited en Hardware.info Magazine onder de paraplu. Online onderdelen zijn bijvoorbeeld de websites van Androidworld en games- en entertainmentspeler IGN Benelux.


EDITORS' CHOICE