NIEUWSCreaktiv

X-fi update - Creatieve workshops van Creaktiv Systems

Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2013 | Creaktiv

X-fi Audioshow 2013 is meer dan je vergapen aan de nieuwste high end apparatuur. Je kunt er ook terecht voor accessoires, muziek, maar ook diverse workshops. Zoals bij Kemp Elektronics en Creaktiv Systems, dat op zaterdag 14 en zondag 15 september dieper in zal gaan op elektrosmog.

Nadat vorig jaar de door Kemp Elektronics gehouden workshops steevast goed bezocht werden, werd al snel besloten dit jaar wederom specialist Creaktiv Systems uit te nodigen om in kamer 16 bezoekers van X-fi zinvolle informatie te geven over ongewenste verschijnselen die het genieten van muziek op een goede audio installatie kunnen verstoren.

Deze keer werd ervoor gekozen het fenomeen elektrosmog centraal te stellen. Er zal uitgebreid worden ingegaan op het ontstaan van elektrosmog, waarom dit de luisterbeleving beïnvloedt en wat je er aan kunt doen dit te voorkomen. Door middel van metingen en luistersessies wordt de werking van de diverse Creaktiv accessoires duidelijk en inzichtelijk gemaakt. Daarnaast zijn uiteraard ook de verschillende stroomproducten van Kemp Elektroniks te zien én te horen.

De workshops worden beide showdagen gehouden om 11 uur, 13 uur, 15 uur en 17 uur in kamer 16 van NH Koningshof in Veldhoven.

Kijk voor meer informatie over X-fi 2013 op onze Special Page.


EDITORS' CHOICE