NIEUWSStassen Hifi

Viva Classic Live bij Stassen Hifi

Redactie HiFi.nl | 24 augustus 2013

Nadat het Palazzo luisterkasteel van Stassen Hifi in Tegelen volledig verbouwd en opgeknapt is (lees hier ons verslag van de heropening), is het zonde om de prachtige concertzaal in het voormalige postkantoor niet te benutten natuurlijk. Dat doet de Limburgse speciaalzaak met een serie kamerconcerten, waarvan de eerste plaatsvindt op zondag 25 augustus.

Concertpianist Jeroen Riemsdijk.

De kamerconcerten worden gepresenteerd in samenwerking met Viva Classic Live (meer info hier). Een product van bariton Sef Thissen, waarin klassieke muziek op meerdere manieren wordt gepresenteerd. Hierbij moet u denken aan onder andere grote openluchtconcerten, theater, televisie en natuurlijk kamerconcerten.

Cellist Stijn Saveniers.

Zondag 25 augustus verwelkomt Stassen Hifi concertpianist Jeroen Riemsdijk en cellist Stijn Saveniers in het Palazzo (bekijk hier een virtuele tour door alle 21 luisterruimtes). Geïnteresseerden zijn vanaf 13 uur welkom voor koffie en gebak, waarna om 14 uur de akoestische voorstelling begint. Na afloop kan nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil je dit concert bijwonen, stuur dan voor 23 augustus een e-mail aan concerten@stassen.nl. Na aanmelding krijg je van Stassen Hifi een bevestiging. Belangrijk: eerder werd per abuis een verkeerd emailadres gecommuniceerd (concert@stassen.nl), dus mocht je logischerwijs geen bevestiging gehad hebben op een eerdere mail, doe je er goed aan nog even aan te melden via concerten@stassen.nl.


EDITORS' CHOICE