PMC Fact 12 in Nederland


Redactie HiFi.nl | 15 augustus 2013 | PMC Fact Series

Het jongste paar luidsprekers van PMC, de Fact 12 – of zoals het merk het helaas zelf altijd wenst te schrijven, met een kleine letter en een punt: de fact.12 – werd afgelopen mei in München gepresenteerd. Het nieuwe top end exemplaar van de Britten werd er goed ontvangen, en is inmiddels in Nederland gearriveerd; bij HiFi-Studio Zwaard.

We waren er vroeg bij in München

De Rotterdamse hifi-zaak heeft daarmee de primeur in huis gehaald: het eerste paar dat in Nederland te beluisteren is. De PMC Fact 12 is de eerste 3 weg-luidspreker in de succesvolle fact-serie, en moet over een fenomenale middentoonweergever beschikken. Een doorontwikkeling, welke met behulp van een unieke lasertechnologie tot stand is gekomen en ertoe heeft bijgedragen dat de afstraling van het geluid verder geoptimaliseerd is.

Na een korte tussenstop bij een recensent zal de Fact 12 vanaf volgende week te beluisteren zijn bij HiFi-Studio Zwaard. Het is aan te raden van te voren een luisterbezoek te reserveren, zodat ongestoord geluisterd kan worden naar het muziekgenre van keuze.

Kijk voor meer informatie op de website van PMC, of op de website van de Nederlandse importeur, Stage Acoustics. HiFi-Studio Zwaard vind je hier.

Kijk ook eens op onze Luidspreker Special


EDITORS' CHOICE