NIEUWS

Reserveer Nutters Audio-titels voor de X-fi Show

Redactie HiFi.nl | 08 augustus 2013

Het is wel duidelijk dat we steeds dichter in de buurt komen van de vierde X-fi Show, die deze zomer op zaterdag 14 en zondag 15 september in Veldhoven georganiseerd wordt. De nieuwtjes rond deelnemende partijen volgen elkaar snel op. 

Zo ook het bericht rond de aanwezigheid van Nutters Audio, specialist op het gebied van geluidsdragers & audio accessoires. Nutters levert alles uit de wereld van aansluitmateriaal, dempers, connectoren, luidsprekerkabels, gereedschap, en is uiteraard voorzien van een interessante collectie DVD’s, CD’s en LP’s.

Ook dit jaar kun je er dus terecht voor uiteenlopende accessoires van verschillende merken als WBT en Kimber. Daarnaast nemen zij uiteraard weer de vertrouwde audiofiele muzikale snoepjes mee, waaronder de nieuwste titels op K2 HD en vinyl.

Onlangs hebben ze bovendien een mooie partij tweedehands vinyl van goede kwaliteit aangekocht, waar wellicht een aantal mooie titels tussen te vinden zijn. Tevens is het mogelijk om voor aanvang van de show de gewenste titels te reserveren; ga hiervoor naar info@nuttersaudio.nl voor een reservering. Op deze website kun je de uitgebreide collectie alvast bewonderen, en is er de mogelijkheid tracks te luisteren.

Je kunt Nutters Audio vinden in de Tuinzaal, direct naast de ingang. De actuele lijst met deelnemers vind je op de website, alle aankondigingen rond de plannen van de aanwezige merken vind je op onze Special.


EDITORS' CHOICE