NIEUWSPhilips

Philips breidt Hue-lijn verder uit


Redactie HiFi.nl | 08 augustus 2013 | Philips

Sinds de introductie van de Philips Hue starterskit in het najaar van 2012, zit de elektronicagigant zeker niet stil. Zo kunnen nieuwe Ambilight televisies aan de Hue-app worden gekoppeld, maar vanaf 21 augustus wordt ook het assortiment verder uitgebreid met de Friends of Hue toepassingen.

Friends of Hue zijn producten die kunnen worden geïntegreerd in een bestaand Hue-verlichtingssysteem. Eind augustus komen de eerste twee nieuwe varianten op de markt: de LivingsColors Bloom Friend of Hue en de LightStrips Friend of Hue.

De eerste is een armatuur dat zestien miljoen (!) verschillende manieren biedt om de ruimte te verlichten. De LightStrips Friend of Hue kunnen volgens Philips worden gebruikt om architecturale eigenschappen in de woning te accentueren, zoals in deze video getoond wordt.

Net als de Hue starterskit zijn de twee nieuwe productlijnen uitsluitend te koop bij Apple Stores in Europa. Voor de Philips LivingColors Bloom Friends of Hue moet 79,95 euro afgerekend worden, de Philips LightStrips Friends of Hue is een tientje duurder.

Zeg, zien we daar nou een Fidelio Surround Sound On Demand Speakerbar HTL9100 onder die televisie staan?

MERK

EDITORS' CHOICE