NIEUWSMarmitek

Marmitek BoomBoom 565 active noise-cancelling headset

Redactie HiFi.nl | 06 augustus 2013 | Marmitek

Steeds meer merken duiken in de roerige wereld van de hoofdtelefoon, en steeds meer hoofdtelefoons duiken in de geruisloze wereld van de actieve noise-cancelling. Immers, de airco, de vliegtuigmotor, de trein, geroezemoes en andere omgevingsgeluiden zijn redenen om het volume van je headset helemaal open te draaien.

Marmitek heeft daarom ook besloten mee te doen, en de BoomBoom 565 te introduceren. Deze onderdrukt namelijk actief de omgevingsgeluiden. "Goede muziek klinkt toch het lekkerst als je je helemaal weet af te sluiten van de buitenwereld – ogen dicht en de man naast je in het vliegtuig is verder weg dan je favoriete band."

Active Noise Control
Active Noise Control is zoals wellicht inmiddels bekend een techniek die omgevingsgeluid actief onderdrukt. Het actieve hieraan is dat de koptelefoon luistert naar het geluid buiten en direct en continu tegengeluid produceert. Active Noise Control zorgt ervoor dat je het volume van je koptelefoon lager kan zetten dan bij een gewone koptelefoon zonder verstoring door ruis.

Een ander voordeel van deze koptelefoon is de Bluetooth-functie. Je kunt je mobieltje gewoon in je tas, jas of broek stoppen en redelijk vrij rondlopen. Overigens is 'gewoon' bedraad ook een optie.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Marmitek BoomBoom 565 kost € 99,95 en is per direct verkrijgbaar. Kijk voor verdere informatie en verkoopadressen op de website

MERK

EDITORS' CHOICE