NIEUWSNeat

Inhaker Neat tijdens Gaypride


Redactie HiFi.nl | 05 augustus 2013 | Neat

Tijdens High End München sprongen ze flink in het oog, de roze uitvoering van de nieuwe Motive SX2 speakers van Neat Acoustics die in de Duitse stad hun wereldprimeur beleefden. Tijdens de Gaypride dook het bijzondere setje luidsprekers afgelopen weekend ineens op in de etalage van Concerto Audio in Amsterdam.

Een heuse eyecatcher, het setje roze Neat Motive SX2 in de etalage van Concerto Audio in Amsterdam.

Wat bleek: importeur Latham Audio had de heuse eyecatcher speciaal naar Amsterdam gehaald om de etalage van de hifi speciaalzaak in de Utrechtsestraat een beetje op te kleuren. Dat dat wel lukt met een setje zuurstokroze vloerstaanders, zal geen verrassing zijn.

Voor wie de roze Motive SX2 al in zijn of haar eigen huis ziet staan hebben we helaas minder goed nieuws. De Motive SX lijn, die bestaat uit de SX1 (2450 euro per paar), SX2 (1850 euro/paar) en SX3 monitor (1400 euro/paar), is vanaf eind augustus alleen verkrijgbaar in de kleuren American Walnut, Black Oak, Natural Oak en Satin White. “De roze editie is een one-off omdat de bijzondere afwerking de luidspreker flink prijziger maakt”, meldt importeur Latham Audio.

De zuurstokroze Neat Motive SX2 tijdens de afgelopen editie van High End Munchen.

Wel kun je de komende twee weken de roze Motives SX nog bewonderen bij Concerto Audio, Utrechtsestraat 40 te Amsterdam (klik hier voor openingstijden). “Daarna moeten ze helaas weer terug naar Groot-Brittannië”, besluit de importeur.

EDITORS' CHOICE