NIEUWSFurutech

Furutech introduceert FI-48 power-connectoren


Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2013 | Furutech

Met de FI-48 series introduceert Furutech een nieuwe lijn power-connectoren die de kwaliteit van de inmiddels beroemde FI-50 series - met carbon behuizing - sterk benaderen, maar die een stuk betaalbaarder zijn.

De FI-48 series bestaat uit drie nieuwe modellen die, net als de andere top-connectoren van Furutech, volledig Rhodium plated - het beste materiaal wanneer het gaat om kwaliteit en duurzaamheid - zijn. De body van de connectoren bevat onder andere nano-formaat keramische deeltjes en carbon demping.

Het grote verschil met de FI-50 series zit in de behuizing: in plaats van carbon is in de FI-48 series gebruikt gemaakt van non-magnetisch roestvrijstaal. Waarschijnlijk maakt dat de FI-48 series de allerbeste power-connectoren verkrijgbaar na de FI-50 versies, maar dan een stuk betaalbaarder.

De FI-48 series - die bestaat uit de FI-48 (R) IEC connector, de FI-E48 (R) Schuko connector en de FI-48M (R) 125v versie - zijn geschikt voor kabeldiameters tot 20 millimeter en kosten 220 euro per stuk.

Meer informatie over de nieuwe power-connectoren van Furutech vind je op de site van importeur X-fi.

EDITORS' CHOICE