REVIEWMSB

MSB Technology Analog DAC

Jan de Jeu | 16 augustus 2013 | Fotografie Fabrikant | MSB

In de zomer van 2011 zorgden twee componenten van MSB Technology er voor dat ik, gedurende de totale duur van hun verblijf in mijn grote luisterruimte, geen enkel moment de behoefte kreeg om naar vinyl te luisteren. Een sterk huzarenstukje dat tot op dat moment nog geen enkele andere digitale bron was gelukt.

Uit Music Emotion - April 2013

Het transport en de DAC die dat voor elkaar kregen waren de Platinum Data CD IV en de Signature Platinum DAC IV van dit Amerikaanse bedrijf. Blijf ik even bij de DAC dan was, en is, deze DAC nog steeds leverbaar als de 'standaard' Platinum DAC IV, de Signature Platinum DAC IV en de Diamond Platinum DAC IV. De consumentenprijs van de door mij geteste Signature uitvoering was toen 17.900 euro.

Sinds de test heeft het merk niet stilgezeten en wellicht heeft u gelezen over de spectaculaire clock updates die ondertussen beschikbaar gekomen zijn in de vorm van de Femto 140 clock, minder dan 140 femtoseconde jitter, en de Galaxy Femtosecond clock met minder dan 77 femtoseconde jitter. Voor wie het niet weet; 1 femtoseconde, 1 fs, is een biljardste van een seconde.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE