NIEUWSAudio Physic

Audio Physic nieuw in assortiment iEar' Tilburg

iEar heeft het assortiment luidsprekers uitgebreid met modellen van Audio Physic. De speakers van de Duitse fabrikant zijn vanaf nu te beluisteren in de Tilburgse speciaalzaak.

“Door het wegvallen van een aantal Brabantse Audio Physic dealers en de onlangs geïntroduceerde Classic serie in verschillende unieke kleuren, passend in elk interieur, hebben we bij iEar' dit Duitse luidsprekermerk opgenomen in ons assortiment”, laat Freek van Ham namens iEar weten.

De vorig jaar geïntroduceerde Classic serie vallen het meest op vanwege de afwerking. Naast een afwerking van hout, kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een afwerking van glas, in verschillende kleuren. In de High-end serie zijn de bekende Audio Physic modellen Step, Sitara, Tempo, Scorpio en Celcius modellen leverbaar.

De luidsprekers van Audio Physic vormen een uitbreiding van het assortiment bij iEar, dat verder bestaat uit bijvoorbeeld de R-serie en Reference lijn van KEF, Focal Chorus, Electra en Utopia lijnen, CM en 800 Series van Bowers & Wilkins, Dynaudio Excite, Focus en Contour lijnen en de Revolution, Precision en Definition series van Tannoy.


EDITORS' CHOICE