NIEUWS

Zesde fysieke winkel Coolblue in Utrecht

Redactie HiFi.nl | 11 juli 2013

Het had in Nederland al fysieke winkels in Rotterdam, Groningen, Eindhoven en in Wilrijk en Lochristi in België. Over twee weken komt daar een vierde Nederlandse zaak bij. Op 22 juli opent webwinkelketen Coolblue namelijk een nieuwe "webwinkel waar je naar binnen kunt lopen" aan de Europalaan in Utrecht. Dat blijkt uit een foto van blogger Dirkjan Vis.

Coolblue was al een jaar op zoek naar geschikte (nieuwe) winkelruimte in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Alleen in de hoofdstad is die zoektocht nog niet ten einde, want de fysieke winkel in Rotterdam krijgt volgens een lezer van Emerce een nieuwe locatie op de hoek waar de Goudesingel overgaat in het Oostplein.

Het van oorsprong Rotterdamse Coolblue werd in 1999 opgericht en groeide uit tot één van de grootste online verkopers van ons land, maar ook in België. Zo levert het momenteel aan ruim 260 gespecialiseerde webshops. Fysieke winkels worden vooral ingezet voor serviceverlening. Verkoop is volgens het bedrijf “slechts één van de elementen daarin”.

 


EDITORS' CHOICE