NIEUWS

MyKronoz slim horloge met smartphone-connectie

Redactie HiFi.nl | 09 juli 2013

Terwijl Apple druk bezig is met de ontwikkeling en introductie van de iWatch, zijn er inmiddels diverse andere merken die vergelijkbare 'smartwatches' leveren voor steeds lagere prijzen. 

Eén van die merken is MyKronoz, dat horloges levert die via Bluetooth aan zowel Android als Apple smartphones te linken zijn.

Naast het (digitaal) aflezen van de tijd, wat je anno nu toch wel mag verwachten van een horloge, bieden de MyKronoz gadgets met OLED-schermpjes onder meer een vibratiefunctie voor inkomende gesprekken, die je vervolgens via Bluetooth en de ingebouwde luidspreker via je pols kunt voeren.

Het is onbekend of je er ook zwarte Pontiac Firebird Trans Am-modellen uit de jaren '80 mee op kunt roepen...

De horloges komen er in een herenmodel (bovenstaande ZeWatch) en een vrouwenmodel, de onderstaande ZeBracelet. Beide modellen zijn er in verschillende kleuren. Op het OLED-scherm, tonen de horloges de naam en/of het nummer van inkomende gesprekken. Via knoppen aan de zijkant kun je gesprekken opnemen en ophangen.

De ZeWatch en de ZeBracelet zijn voor € 69,95 te bestellen Made4Phones.

Het lijkt er al met al op dat de modellen van MyKronoz toch vooral gadgets zijn, waar we van de iWatch vermoedelijk meer kunnen verwachten in termen van functionaliteit. Dat is vooralsnog vooral gebaseerd op geruchten, maar denk bijvoorbeeld aan Facetime, het doorsturen van mail van je iPhone naar je iWatch, en social media. Geïnteresseerden doen er goed aan het iWatch-dossier van iPhoneclub er op na te slaan.


EDITORS' CHOICE