NIEUWSGeneva

Nieuwe kleuren en prijzen Geneva

Redactie HiFi.nl | 09 juli 2013 | Geneva

Goed nieuws voor liefhebbers en potentiële eigenaren van de systemen van Geneva: de Model M (Touch), Model L en Model XL serie worden uitgebreid met een mat witte finish, en de voet van de Model M en de XL is vanaf heden in mat wit en mat zwart te verkrijgen.

"Liever alle vrijheid om één van deze modellen optimaal te integreren in uw interieur? Dan biedt de custom kleurafwerking de perfecte oplossing. U bepaalt de custom kleurafwerking in mat of glanzende RAL kleur of metallic finish en wij doen de rest."

Prijsaanpassing
Naast de uitbreiding in kleurencollectie zijn een aantal Geneva-modellen tevens aantrekkelijker geprijsd. De Geneva Model S (met dock) is vanaf nu in zwart, wit, rood en zilver leverbaar voor een verkoop adviesprijs van € 299. De Geneva Model M (Touch) is ook in prijs verlaagd, en verkrijgbaar vanaf €499. In het nieuwe mat wit is de Geneva Model M (Touch), net als in walnoot verkrijgbaar met een verkoop adviesprijs van €579.

Apple iPhone 5, Android of Windows mobiele devices
Dankzij de uitgebreide ‘connecting’ opties zijn de Geneva muzieksystemen geschikt voor alle types smartphones, tablets en MP3 spelers. Met het lightning dock inclusief 30-pins Apple adapter is ook de iPhone 5 geschikt, waarbij de laadfunctie bovendien behouden blijft. De nieuwe iBT120 Bluetooth ontvangers veranderen de standaard Geneva dockingstations in een draadloze Bluetooth ontvanger voor alle denkbare Bluetooth bronnen.

MERK

EDITORS' CHOICE