NIEUWSHolland Link

Holland Link nu ook dealer van Gato Audio

Holland Link in het Zeeuwse Kapelle is per heden ook dealer van Gato Audio. In de speciaalzaak is in huiselijke sfeer een exclusieve opstelling van de Deense hifiproducent geplaatst.

De naam Gato Audio is weliswaar (nog) niet heel bekend, de geschiedenis van het Deense merk begint al in het midden van de vorige eeuw. Toen sloegen enkele vermaarde Deense producenten als Advance luidsprekers, Rossing Electroni, Holfi, Thule audio en gamma de handen in elkaar.

Van het Scandinavische merk zijn nu de CDD-1 CD-speler/DAC en AMP1 versterker geplaatst onder huiselijke omstandigheden in de showroom van Holland Link. De set stuurt de meeste exclusieve FM-6 vloerstaanders en PM-2 boekenplankluidsprekers aan.

Bel tussen 10.00 en 20.00 uur naar 0113-342290 om een afspraak voor een vrijblijvende luistersessie te maken. Die kan ook ’s avonds of in het weekend plaatsvinden.

Je vindt Holland Link (klik voor de website) op de Van der Biltlaan 37 in Kapelle. Meer informatie over Gato Audio op de website van importeur New TransTec.


EDITORS' CHOICE