NIEUWS

Ryght Y Storm Bluetooth speakertje


Redactie HiFi.nl | 01 juli 2013

Vaste prik in de zomer is dat we belaagd worden  met mobiele (Bluetooth-)speakertjes. Zo komt ook de nieuw gelanceerde Ryght Y Storm in de redactiemail aanwaaien. Storm in een glas water?

Volgens het persbericht zijn de sterkste punten van de Y Storm bluetooth luidspreker de uitstekende, gepatendeerde geluidskwaliteit en de lithiumbatterij, die acht uur meegaat. En die vervolgens in geen tijd weer kan opgeladen worden. Daarbij kun je de speaker ook verbinden via bluetooth.

De Y Storm meet slechts 5 op 6 centimeter en kan dus makkelijk overal mee naartoe genomen worden. Daarbij is de speaker ‘zo opgebouwd dat de akoestiek niet verloren gaat. De structuur van de Y Storm zorgt via luchtcompressie dat de geluidskwaliteit optimaal blijft. Ook als je het geluid tot op het maximum draait, is er geen ruis of kwaliteitsvermindering.

Het lijkt moeilijk te geloven dat een kastje van amper 5 op 6 centimeter een uitstekende geluidskwaliteit levert. Maar je weet het maar nooit, natuurlijk. De ietwat vage bewoordingen over akoestiek die niet verloren gaat en het verhaal over de luchtcompressie – allicht een manier om aan te geven dat het speakertje over een basreflexpoort beschikt – nemen we er dan maar bij…

De Ryght Y Storm Bluetooth Speaker kost € 49.99.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »