NIEUWSLG

Televisieprimeurs bij Audio TV Centrum

Geïnteresseerden in de nieuwste innovaties op het gebied van televisies, doen er goed aan de komende twee weken een kijkje te gaan nemen bij Audio TV Centrum in Eindhoven. Daar zijn tot en met 13 juli de nieuwste 4K, Ultra-HD en Laser toestellen van LG te zien. Als klap op de vuurpijl heeft Audio TV Centrum nog een primeur: de eerste OLED tv van de Koreaanse fabrikant.

De speciaalzaak in Eindhoven laat weten dat “OLED tv qua design en kleur lichtjaren vooruitloopt”. Het toestel heeft een beelddiagonaal van 55 inch (140 cm) en is slechts 4 mm dik. “Maar nog opmerkelijker is zijn superieure aandacht voor kleurnauwkeurigheid en levendig detail.”

De OLED tv van LG is slechts 4 mm dik.

Ook wie op zoek is naar een nóg groter scherm, kan bij Audio TV Centrum terecht. Zoals de LG Hecto Laser-tv met een beelddiagonaal van 100 inch (254 cm). “Niet alleen de afmeting mag overdonderend genoemd worden, ook de lasertechniek die gebruikt wordt is dat”, meldt Audio TV Centrum. “Dat zorgt voor een zeer contrastrijk en scherp beeld op een waanzinnig groot scherm.”

Daarmee is de koek overigens nog niet op, want de komende twee weken staat ook ’s werelds eerste 84 inch (213 cm) Ultra HD tv opgesteld aan de Geldropseweg 75. Ultra HD heeft een vier keer hogere resolutie dan Full HD. “Ultra heldere details, en meer dan levensgroot”, weet de speciaalzaak. “Dankzij de vier keer hogere resolutie kun je genieten van uitzonderlijke rijke kleuren, zelfs van dichtbij. Laat je meeslepen door de uitzonderlijk nauwkeurige en levensechte details.”

Wie 84 inch nou te groot vindt, kan een kijkje nemen bij de Ultra HD tv’s van Sony. Audio TV Centrum heeft zowel de 65 inch (165 cm) als 55 inch (140 cm) 4K toestellen van de Japanse fabrikant in opstelling staan.

De nieuwste innovaties op het gebied van beeld zijn tot en met zaterdag 13 juli te bewonderen bij Audio TV Centrum, Geldropseweg 75 in Eindhoven. Meer informatie op de website van de speciaalzaak.


EDITORS' CHOICE