Tweede Linn LP12 dag bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Tradities zijn er om voort te zetten, óók wanneer je winkel van naam verandert. Met andere woorden: nu art’s Excellence in Zevenbergen onlangs de naam wijzigde naar Beter Beeld & Geluid blijven de Linn LP12 dagen bestaan.

Met dat verschil dat Beter Beeld & Geluid Zevenbergen dit jaar iets extra’s doet. Daar is ook alle reden toe, want de Sondek LP12 bestaat veertig jaar. Vandaar dat er meerdere LP12 dagen gehouden worden, de eerstvolgende op donderdag 11 juli. Omdat de belangstelling voor de vorige dag overweldigend was, is zelfs besloten tot twee sessies: ’s middags en ’s avonds.

Tijdens de LP12 dag op donderdag 11 juli ligt de focus op de Keel subchassis- en Radikal voeding/motor upgrades. Om de verbeteringen van beide upgrades zo duidelijk mogelijk te demonstreren, worden vier LP12’s opgebouwd: de eerste met Lingo voeding, Akito arm en een Benz Micro ACE SL element. De tweede is voorzien van Keel subchassis, terwijl de derde LP12 een Radikal voeding/motor upgrade heeft, maar geen Keel. De laatste uivoering heeft zowel de Radikal als Keel upgrade.

Maar dat is niet alles, want bezitters van een LP12 mogen hun platenspeler meenemen voor een gratis servicebeurt, terwijl vanuit Linn twee personen aanwezig zullen zijn om alle vragen vanuit het publiek te beantwoorden.

Als uitsmijter worden platen gedraaid op een ‘Full Blown LP12’. Ditmaal een LP12 met de Kandid, het MC element dat heel overtuigend de Akiva MC heeft opgevolgd. De ‘Full Blown’ heeft niet alleen de Radikal en Keel, maar ook een Urika, volgens Beter Beeld & Geluid “de beste MC phonotrap van Linn ooit”.

De middagsessie van de LP12 dag op donderdag 11 juli begint om 13 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur) en duurt tot 16 uur. ’s Avonds is de ontvangst om 19 uur, waarna om 19.30 uur afgetrapt wordt met de demonstraties. De avond eindigt rond 22.30 uur.

Omdat de LP12 dagen altijd erg druk bezocht worden, verzocht Beter Beeld & Geluid geïnteresseerden zich aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar info@beterbeeldengeluid.nl of bellen naar 06 46 22 65 86. Vergeet niet te vermelden of je ’s middags of ’s avonds komt.

Beter Beeld & Geluid is gevestigd aan de Looierij 11 te Zevenbergen. Meer informatie op de website van de speciaalzaak.

MERK

EDITORS' CHOICE