NIEUWSDenon

Denon Pink Ribbon Exercise Freak headsets

Redactie HiFi.nl | 20 juni 2013 | Denon

Denon introduceert in samenwerking met de Pink Ribbon Foundation een speciale roze uitvoering van Exercise Freak draadloze fitness hoofdtelefoon. Het roze van Pink Ribbon is internationaal de kleur die geassocieerd wordt met de strijd tegen borstkanker. De roze uitvoering van de Denon AH-W150 Exercise Freak In-Ears wordt geïntroduceerd om dat doel te steunen. Voor ieder verkocht exemplaar gaat vijf euro naar zorg en onderzoek.

Denon mikt actief op de ‘snellere’ markt, en een goed voorbeeld is de integratie van de draadloze Denon headsets en apparatuur in een fitnesscentre in Amerika. Dat concept leverde de Exercise Freak-modellen op, waar de roze uitvoering onderdeel van is.

"Denon is ervan overtuigd dat muziek in staat is je bij je work-out te motiveren en je trainingsprestaties te verhogen," aldus Petro Shimonishi, Senior Global Product Manager van Denon Headphones. "De Exercise Freak hoofdtelefoons zijn specifiek ontworpen om mensen tot optimale prestaties te brengen. Dankzij deze speciale uitvoering kunnen mensen nu hun persoonlijke work-outs combineren met een uitzonderlijk goed doel, en daarmee op mondiaal niveau talloze vrouwen en hun gezinnen hoop en de broodnodige hulp bieden."

De Exercise Freak maakt deel uit van Denons nieuwe serie hoofdtelefoons, 's werelds eerste serie met lifestyle-gerichte smartphone-apps, die stuk voor stuk zijn toegespitst op het thema 'Sound Like You, Move Like You, Fit Like You'. De uitvoering is "ultralicht, zweetbestendig en draadloos; alles om de gebruikers het maximale te laten presteren." De modellen zijn compatibel met alle Bluetooth-apparaten, en zijn bovendien uitgerust met antibacteriële oordopjes (S, M, L) en een USB-microsnoer (voor het opladen van de batterij). De roze AH-W150 Exercise Freak In-Ear hoofdtelefoon is vanaf juni verkrijgbaar bij een select aantal Denon-dealers: € 149,-

Kijk ook eens op onze Hoofdtelefoon Special

MERK

EDITORS' CHOICE