NIEUWS

The Rolling Stones remastered catalogus exclusief voor iTunes

Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van The Rolling Stones is de complete collectie van de Britse rockband exclusief geremastered voor iTunes. Volgens label Universal is de muziek nu beschikbaar in "een verhoogde geluidskwaliteit, waardoor de muziek nóg beter de intenties van de artiesten, opnametechnici en producers weergeeft".

Vanaf het titelloze debuut uit 1964 tot het vorig jaar verschenen GRRR!, alles is te vinden in iTunes. Daarnaast zijn ook twee nieuwe Complete Collections beschikbaar via de muziekwinkel van Apple. De eerste (129,99 euro) beslaat de jaren 1963-1971, de beginperiode van de band rond zanger Mick Jagger en gitarist Keith Richards. De tweede collectie (149 euro) bestaat uit materiaal van 1971 tot en met nu.

Naast alle studioalbums zijn in het speciale gedeelte van iTunes ook live- en verzamelalbums te vinden. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook documentaires, het The Rolling Stones 50 eBook en de officiële The Rolling Stones app downloaden. Meer informatie in het speciale The Rolling Stones iTunes-kanaal.


EDITORS' CHOICE