Cambridge Audio presenteert Minx Air Go actieve speaker

Nieuws van de Minx-afdeling van het Engelse Cambridge Audio: het merk lanceert een 'personal audio' luidspreker, de Minx Air Go, als kleine broer van de eerder geïntroduceerde Minx 100 en 200.

De Air Go is een actieve speaker die aan te sturen is met Bluetooth en een lijningang (in tegenstelling tot de Minx Air 100 en 200, die zijn voorzien van Airplay/Wifi). Hij is voorzien van twee 50mm woofers, twee 19mm dometweeters van titanium en een bass radiator aan de achterzijde. Een digitale versterker zorgt voor het vermogen, terwijl DSP (Digital Signal Processinng) voor de muzikale prestaties mag zorgen. De ongeveer één kilo zware speaker is voorzien van een lithium-ionbatterij (oplaadbaar via USB), die zo'n achttien muziek moet kunnen leveren.

 

De alles-in-een speaker is per direct in glanzend zwart of wit verkrijgbaar voor een totaalprijs van €129,-. Voor meer informatie kun je terecht bij Nederlandse importeur Dimex (die tevens vertegenwoordigd is met een HiFi.nl Special Page), of op de website van Cambridge Audio.

Lees ook onze eerdere review van de Min21 en X300

MERK

EDITORS' CHOICE