NIEUWSTorus Power

Torus Power bij Viertron

Het merk Torus Power staat op de schouders van de sedert 1983 in transformatoren gespecialiseerde fabrikant Plitron Manufacturing Inc. uit Canada. De ervaring met transformatoren en kennis van de vereisten in de audio- en video-industrie heeft ze ertoe gebracht Torus Power in het leven te roepen. Viertron heeft deze producten vervolgens naar Nederland gehaald.

"Torus Power brengt als geen ander rust in het hifisysteem," zo meldt de importeur. "Uit drie duidelijke lijnen van conditioners kan gekozen worden om het best mogelijke uit het AV systeem te halen."

De IS serie vormt de instap, de RM serie de middenlijn en de AVR serie de toplijn. Isolatie is het codewoord, evenals het filteren van ruis en het gereed hebben van ruime hoeveelheden stroom. RM en AVR hebben daarnaast een serieuze overspanningsbeveiliging aan boord en het vlaggenschipmodel AVR moet zelfs volledig automatisch het voltage reguleren en alle processen op afstand monitoren.

Torus Power vind je bij de betere hifi speciaalzaak. Prijzen vanaf €1.999,-. Kijk voor meer informatie over de verschillende Torus Power modellen op de website van Viertron.


EDITORS' CHOICE