Poulissen AV lanceert speaker review-website

Redactie HiFi.nl | 29 mei 2013 | KEF

Er is een nieuwe luidspreker review website gelanceerd die zich voornamelijk richt op de modellen van het Engelse luidsprekermerk KEF: Speaker-review.nl. Je vindt er diverse video's waarin enkele experts - zoals Johan Poulissen, en Johan Coorg van KEF - de luidsprekerseries aan je voorstellen.

Speaker-review.nl, een initiatief van het Roermondse Poulissen Audio Video Center, is in het leven geroepen om je extra informatie geven over de verschillende lijnen van KEF, zoals de Q-, de R- en de T-serie, maar er zal ook plaats zijn voor andere merken. Daarnaast zijn er filmpjes met tekst en uitleg van eerdergenoemde specialisten te vinden, en staan er behulpzame instructievideo's (mbt montage en afstellen) op de site.

Onze recensie vind je hier

Ook is het een podium voor een kennismaking met de nieuwere modellen van KEF, zoals bovenstaand de X300A computer audio-speakers, en natuurlijk de vorig jaar ge√Įntroduceerde LS50 Jubileummodellen, voorgesteld door KEF-engineer Mark Dodd.

Onze recensie vind je hier

De website is net gelanceerd, nieuwe aanwas zal ongetwijfeld snel volgen. Zo verwachten we dat er spoedig ook nieuws zal zijn over de in juni te verschijnen KEF hoofdtelefoons.

Kijk ook eens op onze Poulissen Special

MERK

EDITORS' CHOICE