NIEUWS

HiFi.nl Community vrijkaarten voor Night of the Nerds


Redactie HiFi.nl | 27 mei 2013

Donderdag 6 juni aanstaande kunnen jongeren in de leeftijd van 15 tot 20 jaar in het Eindhovense Klokgebouw beleven hoe fascinerend de wereld van techniek en innovatie is: Night of the Nerds. Je wordt er een avond lang ondergedompeld in de allernieuwste technologie, digitale ontwikkelingen en creatieve toepassingen.

HiFi.nl Communityleden kunnen zich bij ons melden voor één van de honderd vrijkaarten - voor zichzelf, de kinderen of kleinkinderen, en krijgen vervolgens een code opgestuurd om zich gratis voor de tickets te kunnen registreren. Als extraatje voor onze members. Geïnteresseerd? Vul dan even onderstaand formulier in ('Night of the Nerds' bij opmerkingen volstaat) en we sturen je de toegangscode voor het gratis aanvragen van kaartjes. Let op: dat kan tot en met zondag 2 juni aanstaande.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

Gepassioneerde creatives en technici, die hun sporen verdiend hebben, staan tijdens de Night of the Nerds garant voor een inspirerend, maar vooral ook feestelijk programma. Ze maken je wegwijs in de technologie die er toe gaat doen: augmented reality, brain computer interfaces, 3D-printen, sensortechnologie, apps, nanotechnologie, et cetera. Ze laten je zien hoe je deze technieken kunt gebruiken in creatieve toepassingen als gaming, elektronische muziek, designs en hightech dancetools. En ze demonstreren de nieuwste, coolste gadgets op dit gebied zoals Ableton Live, robots, drones en nog veel meer.

Op 6 juni transformeert het Klokgebouw in Eindhoven tot een hightech hotspot met een doorlopend programma bomvol met experiences, clinics en tech talks. De deuren gaan open om 18.00 uur, en je kunt je tot 23.30 vermaken. Meer informatie over het programma vind je op de website of op de Facebookpagina.

Nog geen lid van de HiFi.nl Community?

EDITORS' CHOICE