NIEUWSQuad

QUAD en lekkere wijn bij Koetsier

Na de succesvolle presentatie van Koetsier in april waarbij McIntosh in het zonnetje werd gezet, is het deze maand de beurt aan QUAD. Het bijna tachtigjarige Engelse merk staat centraal tijdens een tweedaags evenement op maandag 27 en dinsdag 28 mei, waarbij tevens een goed glas wijn geschonken wordt.

QUAD is een legendarische naam in de hifiwereld. Aanvankelijk richtte het in 1936 door Peter Walker opgerichte merk zich uitsluitend op de ontwikkeling en productie van professionele audioapparatuur. Begin jaren vijftig veranderde dat, toen QUAD alle professionele ervaring ten goede liet komen aan de ‘gewone’ luisteraar, met de introductie van de QUAD 1 versterker.

Daarna volgden nog vele sensationele introducties, zoals de eerste elektrostatische luidspreker in 1956, de QUAD 33 controle-eenheid en de QUAD 303 eindversterker (1967). Het merk bleef zich vervolgens verder innoveren, zoals met Current Dumping (1975), Tilt regeling (1981), QUADLINK (1995) en last but not least de vernieuwde elektrostaten (2007).

Tijdens de show van Koetsier Audio Grand Cru en Koetsier wijnkopers worden verschillende sets gedemonstreerd, zoals de Elite, Classic, L-series en ESL series. Daarnaast is er als klap op de vuurpijl een Meerkanaals QUAD ESL opstelling klaar voor demo. Naast de diverse QUAD apparatuur bestaat ook de mogelijkheid sets van McIntosh, Audiolab en Wharfedale te beluisteren.

Het evenement vindt plaats op maandag 27 en dinsdag 28 mei, waarbij op maandag ook een delegatie van QUAD China aanwezig zal zijn. Beide dagen ben je van 14.00 tot 22.00 uur welkom in De Koetshoeve, Schoolweg 31 te Veeningen.

Meer informatie bij Koetsier via 0528-391300 of 06-81898225 of op de websites van Koetsier Audio Grand Cru of Koetsier Wijnkopers.


EDITORS' CHOICE