NIEUWSStassen Hifi

Feestelijke heropening luisterkasteel Stassen

Stassen Hifi heropent komend weekend - vrijdag 24 en zaterdag 25 mei - op feestelijke wijze het vernieuwde Palazzo luisterkasteel in Tegelen. Die dagen gaan de deuren van het fraaie onderkomen in de Noord-Limburgse plaats de hele dag open om het vernieuwde interieur en de nieuwste producten te komen bezichtigen.

Het Palazzo luisterkasteel van Stassen Hifi heeft in 2012 een flinke verbouwing ondergaan. Daarbij is niet alleen het buitenaanzicht compleet gerenoveerd, ook heeft iedere verdieping van het pand een eigen, frisse identiteit gekregen.

Ieder van de veertien - van de totaal 21 - gerenoveerde luisterruimtes heeft zijn eigen kenmerkende akoestiek, terwijl ook de concertzaal in het luisterkasteel compleet getransformeerd is en gedurende het weekend toneel zal zijn van een live concert in samenwerking met Viva Classic Live.

Ook de Sterrenzaal is vernieuwd. Het herbergt tijdens de feestelijke heropening de wereldpremière van Auro 3D, de nieuwe driedimensionale geluidsbeleving voor thuisbioscopen.

Tijdens de feestelijkheden zijn diverse importeurs en fabrikanten aanwezig in het Palazzo luisterkasteel om je vragen te beantwoorden en natuurlijk voor het geven van diverse demonstraties.

Het Palazzo aan de Grotestraat 23 in Tegelen is op vrijdag 24 mei geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Zaterdag 25 mei opent het luisterkasteel zijn deuren van 10.00 uur tot 17.00 uur.

EDITORS' CHOICE