NIEUWSDevialet

Nieuwe Devialet bij Chattelin Triple Music Days

Redactie HiFi.nl | 15 mei 2013 | Devialet

De gloednieuwe Devialet 110 en 170, de in München geïntroduceerde broertjes van de 'oude' D-Premier (die nu de naam 240 draagt), is volgend week al in Nederland te bewonderen - bij de Triple Music Days van Chattelin in Den Haag.

Chattelin Audio Systems is volop bezig met de voorbereiding voor het driedaagse event, dat op 24, 25 en 26 mei aanstaande plaatsvindt. Daar hoort ook het inplannen van een aantal zeer interessante primeurs bij. "De grootste primeur," zo meldt Peter trots, "valt ten deel van Devialet en de opzienbare nieuwe - en zeer betaalbare - high end-versterkers die afgelopen week aan de wereld voorgesteld werden."

"Deze nieuwe lijn is gebaseerd op de hoge kwaliteit van de bekende D-Premier, en voorzien van wederom opzienbarende bedieningsmogelijkheden. Devialet doet er alles aan om deze modellen volgende week in Den Haag te krijgen. Sterker nog, op de zaterdag en zondag zal er ook iemand van het ingenieuze bedrijf aanwezig zijn om een en ander toe te lichten."

Ook aanwezig: de nieuwe Marten Django L. "Het succes wereldwijd van de Django XL spreekt voor zichzelf, en de vraag naar een iets kleiner, handzamer model is door het merk ingewilgd. Wij kunnen u verklappen dat deze speakers na een weekje draaien (nu al) vreselijk goed zijn, dus dat belooft wat!" De primeurs worden in één set gecombineerd, dus je maakt in één klap kennis met beiden. 

Deze demo vindt overigens niet plaats in de winkel, maar in het pand aan de Anna Paulownastraat 87 - een aantal deuren verder. In de winkel zelf wordt gespeeld met een droomset bestaande uit Wilson Audio Alexia, Audio Research Reference Series versterking, dCS Vivaldi Drive/Dac/Clock/Upsampler en Mit Oracle SHD bekabeling.

Komende dagen wordt er meer bekend over primeurs en activiteiten rondom de Triple Musical Days, dus stay tuned. Updates uiteraard hier te vinden, en via de website en Facebook-pagina van Chattelin AS.

Adres:
Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag

T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: ?info@chattelin.nl
Website 


EDITORS' CHOICE