Boston Acoustics M 350

Enige tijd geleden stonden in de luisterruimte de Boston Acoustics A 25 monitoren. Nu eens ontwikkeld door een organisatie die echt verstand heeft van technisch design, akoestiek en weergave. De prestatie was grensverleggend spectaculair.

Dat leidde al snel tot vragen of deze performance wellicht gerealiseerd zou kunnen worden in een groter formaat. Of de Boston M-modellen het ultieme antwoord van Boston representeren is de vraag, maar er zijn in ieder geval een drietal vloerstaanders die uit dezelfde ontwerpstudio komen, aangestuurd door Ken Ishiwata.

Uit Music Emotion - Januari 2013

In de luisterruimte staat de M 350. Zoals bekend zeggen technische specs, althans de doorgaans verstrekte specificaties, nagenoeg niets over de geluidsmatige eigenschappen van luidsprekers, versterkers en andere apparaten. Hoewel beide uitersten natuurlijk alleen conceptmatig bestaan, hebben de beste en de slechtste versterker in de wereld identieke opgegeven specs. De enige bruikbare specs uit de folder zijn de afmetingen, het rendement, de kleur en het onderste frequentiebereik.

Het laatste is belangrijk voor consumenten die content draaien waar de weergave van frequenties onder de 40Hz belangrijk is. Voor de M 350 is de afmeting 107,6 x 24,5 x 31cm. Het rendement is 90dB en de zijpanelen komen in walnut of high gloss black. Front, bovenkant en achterkant komen in zwart kunstleer. Mede door de afschuiningen van de zijpanelen ziet de M 350 er Italiaans chic uit.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE