NIEUWSBender Hifi

Naim Audio bij voorjaarsshow Bender HiFi

Audiospecialist Bender Hifi in Arnhem is liefhebber van Britse merken, maar moest tot voor kort nog altijd een Engelse topper in het assortiment missen: Naim Audio. Inmiddels is het merk echter ook bij Bender Hifi te vinden, en dat wordt gevierd.

Bender HiFi grijpt de komst van Naim bij de Arnhemse speciaalzaak aan om, in samenwerking met importeur Dimex, ook direct de nieuwe Spendor D7 te primeuren. Beide modellen zijn nieuw te zien en natuurlijk te horen tijdens de voorjaarsshow bij Bender op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei.

Lees ook onze recensie van de Naim SuperUniti

Tijdens deze dagen zijn er diverse systemen opgebouwd uit de Uniti serie. Het topsysteem zal bestaan uit de SuperUniti en de gloednieuwe Spendor D7 luidsprekers verbonden door luidsprekerkabels van The Chord Company.

Naast de Uniti producten kun je ook kennismaken met de gloednieuwe DAC-V1 en NAP100 eindversterker. Dit compacte duo staat garant voor muzikale prestaties, als je je computer als bron wil gebruiken.

Met ondersteuning van Naim distributeur Latham Audio en Productmanager Benno Simonis van Dimex kun je doorlopend kennismaken met diverse all-in-one producten uit de Uniti-serie, en de nieuwe D7 van Spendor. Er zijn tevens diverse andere luidsprekermodellen aangesloten, dus je kunt zelf je favoriete combinatie ontdekken.

Volgens André van den Berg is de keuze om de D7 te introduceren bij de Arnhemse speciaalzaak een logische. “Bender was immers één van de allereerste bedrijven die in 2001 investeerden, nadat het merk na een tiental jaren afwezig te zijn geweest op de Nederlandse markt terugkwam met een volledig vernieuwde serie”, laat de importeur weten.

De D7 van Spendor is een compacte 2,5-weg vloerstaander, exponent van door Philip Swift (onder meer oprichter van Audiolab) wetenschappelijk vergaarde ideeën. De Spendor Linear Pressure Zone tweeter en de 18 cm grote composiet Kevlar mid/laag driver voorkomen, samen met de inmiddels vijfde generatie Linar Port technologie en Spendor dynamic cabinet damping, enige kleuring. De Spendor 7 kost 2500 euro per stuk voor de wit- of zwartgelakte hoogglansversie, de normale afwerking is driehonderd euro goedkoper.

Bender HiFi voorjaarsshow
Vrijdag 24 en zaterdag 25 mei
Steenstraat 54
6828 CM Arnhem
Tel: 026-4453541
Website

MERK

EDITORS' CHOICE