NIEUWSBose

Nu ook Bluetooth hoofdtelefoon van Bose

Bose heeft zijn eerste draadloze stereo Bluetooth hoofdtelefoon op de markt gebracht, de AE2w. Een nieuwe hoofdtelefoon, die draagcomfort en de bekende geluidskwaliteit combineert met draadloos gemak tijdens bijvoorbeeld het kijken naar films of tv, of luisteren naar muziek.

Het Amerikaanse bedrijf optimaliseerde de AE2w voor gebruik met iPad, maar de hoofdtelefoon is natuurlijk ook te gebruiken met andere Bluetooth apparaten die AD2P ondersteunen. De gebruikersinterface werkt gemakkelijk, zo zijn bepaalde functies van de iPad direct vanaf de hoofdtelefoon te bedienen, zonder dat muziek of video’s onderbroken worden. Er kunnen twee bronnen tegelijk verbinding maken met de hoofdtelefoon, zodat makkelijk geschakeld kan worden.

De AE2w is gemaakt van dezelfde zachte materialen en heeft hetzelfde duurzame ontwerp, draagcomfort en lichte gewicht als de vorige AE2 en AE2i hoofdtelefoons. De hoofdtelefoon heeft een aparte, afneembare Bluetooth module aan de linkerkant die werkt op batterijen en evenveel weegt als een normaal snoer.

De audioprestaties van de AE2w hoofdtelefoon zijn verbeterd ten opzichte van de eerdere draadloze hoofdtelefoons dankzij exclusieve Bose-technologieën. Zo zorgen de Bose TriPort-technologie en de gepatenteerde actieve equalisatie voor diepe lage tonen en een natuurlijk geluid.

Het draadloze signaal werkt tot ongeveer negen meter afstand en de geïntegreerde oplaadbare batterij gaat ruim tweehonderd uur mee in standby-modus. Wanneer de batterij leeg is of als er geen Bluetooth verbinding is, kan de bijgeleverde audiokabel de afneembare Bluetooth module vervangen.

De nieuwe Bose AE2w Bluetooth hoofdtelefoon komt eind mei beschikbaar en heeft een adviesprijs van 249,95 euro.

Neem ook eens een kijkje op onze Hoofdtelefoon Special.

EDITORS' CHOICE