NIEUWSLG

Opnieuw grappige viral LG

LG maakt niet alleen prima consumentenelektronica, het Koreaanse bedrijf heeft ook een geweldige marketingafdeling. In het verleden wist het regelmatig erg geslaagde virals uit te zetten. Ook bij de introductie van de LG IPS 21:9 UltraWide monitor is het raak.

Om te laten zien hoe levensecht de beelden van het nieuwe toestel van LG zijn, hing het bedrijf drie van dergelijke monitoren op boven de urinoirs van het openbaar toilet in het World Fashion Center in Amsterdam. Op de scherm worden filmpjes vertoond van twee bevallige en schaars geklede dames die over de rand van het scherm gluren en commentaar leveren op wat ze te zien krijgen.

De reacties zijn erg treffend, zoals in onderstaand filmpje blijkt. Wederom wordt bewezen dat mannen moeilijk kunnen plassen wanneer er meegekeken wordt. “Nu hoef ik niet meer”, verzucht één van de begluurde mannen. LG becijferde dat de IPS 21:9 UltraWide een plasvertraging van zestien seconden oplevert, maar dat nemen we maar even met een korreltje zout. Een grappig filmpje levert het in ieder geval wél op. 

EDITORS' CHOICE