NIEUWSMaster

Master Contemporary C bij Chattelin

Redactie HiFi.nl | 24 april 2013 | Master

Chattelin AS in Den Haag heeft opnieuw een 'sequel' van een geslaagde show in petto. Zaterdag 13 april jongstleden werden zowel de Sonus Fabere Venere 2.5 als de Master Contemporary C luidsprekers gedemonstreerd op de PrimaLuna Dialogue Premium Integrated Amplifier. Die show was in feite een vervolg op de PrimaLuna-show met de Dialogue Three en de Seven Mono eindversterkers van december. 

De show krijgt nu een tweede vervolg op zaterdag 27 april, waarbij de Master Contemporary C speakers ditmaal aangesloten worden op de versterkers waar ze (mede) op ontwikkeld zijn: Spectral. "De prijzen van deze versterkers overstijgen die van de Masters, want we willen graag duidelijk maken wat het belang van topversterking is," aldus Peter Chattelin. "We zien het tevens als een enorm compliment naar de luidsprekers toe. Ze groeien namelijk mee in de keten; of het nou een kleine buizenversterker betreft of zwaarder geschut, ze laten het allemaal horen."

Master Contemporary C

De Master Contemporary C is √©√©n van de modellen van de Art Silhouet-collectie van Master. "Ieder ontwerp heeft haar eigen po√ęzie en uitstraling," zo verduidelijkt importeur Dynamic Solutions. "Zo spreekt deze nieuwe collectie de taal van heldere vormen, strakke lijnen en een oog- en oorstrelende eenvoud."

"Eén van de basiskenmerken van deze serie is de robuuste en tegelijkertijd elegant gestileerde notenhouten baffle. Niet alleen visueel een statement, maar ook klankmatig een optimaal vertrekpunt voor een volstrekt natuurlijk klinkende muziekweergave."

"Omdat elke leefomgeving nu eenmaal verschillend is en we deze het liefst zo veel mogelijk naar onze eigen wensen en behoeften willen aanpassen, bieden wij u de mogelijkheid om de Art Silhouet modellen daarop af te stemmen. Naast de witte MDF kast - die de basis vormt van ieder Silhouet model - is buiten de standaard notenhouten baffle ook elke andere houtsoort leverbaar," aldus Dynamic Solutions. Meer informatie over de Master-serie vind je hier. 

Master Persuader, het vlaggenschipmodel

Als extraatje zal Peter (zang, gitaar en bas) samen met zangeres Iris Van der Made en de toetsenist van Pink Project een mini-concert verzorgen, "om terug te gaan naar naar de kern waar het uiteindelijk allemaal om draait." Dat optreden is rond het middaguur. 

"Om te voorkomen dat er 10.000 Pink Project-fans voor de deur staan (zoveel koffie hebben wij niet in huis!), kun je je aanmelden om opstoppingen te voorkomen. De reguliere show is van 10u30 tot 16u, met onderbreking van concert zo rond de middag. U bent van harte welkom!"

Je bent van harte welkom, zaterdag 27 april van 10u30 tot 16u.

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag

T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: ?info@chattelin.nl
Website 

En had je de grote Pink Project-plannen voor 14 september al gezien?


EDITORS' CHOICE