NIEUWSAudio Physic

Hifidelity Audio Physic en Primare

Redactie HiFi.nl | 12 april 2013 | Audio Physic

In één van de luisterruimtes van de Nationale AV-dagen troffen we afgelopen weekend ook een indrukwekkende opstelling van More Music aan.

In een set met luidsprekers van Audio Physic zagen we namelijk de gloednieuwe Moon Audio versterkers staan: de 740P en de 860A.

De 740P voorversterker (adviesprijs €8.500) wordt gekenmerkt door een enorm dynamisch gemak, gecombineerd met grote transparantie en precisie. De 860A (200W, 8 Ohm) wordt het ‘instapniveau’ voor EVO-serie eindversterkers en de grotere 870A (300W, 8 Ohm) biedt een dynamisch vermogen dat ongekend is voor een stereo eindversterker. De prijzen van de eindversterkers beginnen bij €12.500. 

Omdat het lastig is een goed oordeel over de set te geven -al klinkt die qua eerste indruk zeer zeker niet slecht!- in een luisterruimte op een show, leek het ons een prima gelegenheid om bij dezen een eerdere bespreking van Audio Physic onder de aandacht te brengen. Van de uitgebreide review van de Classic 10 in combinatie met nieuwe modellen van Primare maakten we namelijk een Hifidelity XS

 

 

Kijk ook eens op de Special Page van More Music


EDITORS' CHOICE